Ring til os:​

​Telefon: 65 33 13 46      Mobil: 29 16 32 70

​Renovering af boligen med respekt og erfaring

​Renovering er en opgave, vi i høj grad beskæftiger os med, fordi eksisterende løsninger rummer rigtig meget potentiale i forhold til modernisering og nytænkning.

Det kan være alt fra store facaderenoveringer til mindre detaljer såsom renovering af klinkerne på badeværelset og i køkkenet, der trænger til en mindre renovering. Sagt på en anden måde; vi klarer opgaver inden for renovering, og vi har efterhånden opbygget utallige års ekspertise inden for området.

Totalrenovering af badeværelser

Badeværelset er ofte et af de rum, hvor der er lagt flest kræfter i, og hos E. Henriksen & Søn ApS har vi evnerne til virkelig at gøre en forskel. Vi kan stå for den totale renovering af dit badeværelse på det østlige Fyn - herunder Odense, Svendborg og Nyborg.

​Uanset om du måtte ønske et specielt og unikt badeværelse eller et mere klassisk og tidsløst, kan vi levere en renovering, der passer til dit ønske. Vi tager gerne hovedentreprisen, og sørger for at efterleve dine ønsker fra start til slut.

​fredede bygningers renovering

Fredede bygninger kræver særlig viden og ekspertise, hvis disse skal renoveres, og derfor sørger vi altid for at respektere de originale materialer og stilarter, så det færdige resultat bliver autentisk og smukt.

Kontakt os gerne på telefon 65331346 eller 29163270 for et uforpligtende tilbud eller mere information om renovering. Du kan også skrive til os på e-mail e-henriksen@e-henriksen.com.

​​

Har du spørgsmål eller brug for et uforpligtende tilbud?

​Skriv dit navn og nummer og bliv ringet op!

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

​E. Henriksen & Søn ApS

CVR: 31185386

Kontakt