Ring til os:​

​Telefon: 65 33 13 46      Mobil: 29 16 32 70

​Nybyggeri i særklasse - få din drømmebolig

Leder du efter nogen til at udføre dit nyggeri? ​Det kan næsten være en drøm, der går i opfyldelse for mange, når man får bygget et helt nyt hus fra bunden, en stald, en udestue, et kontor eller andet nybyggeri, man selv har haft indflydelse på. 

Vi har stor erfaring med nybyggeri i særligt Svendborg, Odense, Nyborg samt det øvrige Fyn.

Hvilken type nybyggeri?

Vi kan udføre mange forskellige typer af nybyggeri. 

Hos E. Henriksen & Søn ApS er en af vores store forcer, at vi er ganske alsidige på grund af vores mangeårige erfaring inden for murerfaget.

Således har vi de fornødne kompetencer – og lidt til – til at udføre mange typer af nybyggeri til alverdens behov.

Vores erfaring med nybyggeri rummer blandt andet klassiske murermestervillaer, stalde, landbrugsbygninger samt øvrige murede bygninger.​

​hovedentreprise ved byggeriet

Når der skal opføres et nybyggeri, hvad end det måtte være til privat eller erhverv, er det alfa og omega med god byggestyring for at sikre en god byggeproces. 

Det er vi garanter for, og vi tilbyder derfor at stå for hovedentreprisen, hvorfra vi professionelt vil styre planlægning og koordinering af hele dit nybyggeri.

Kontakt os derfor gerne på telefon 65331346 eller 29163270 for yderligere information eller et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud på nyvyggeri. Du kan også kontakte os på e-mail e-henriksen@e-henriksen.com.

Har du spørgsmål eller brug for et uforpligtende tilbud?

​Skriv dit navn og nummer og bliv ringet op!

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

​E. Henriksen & Søn ApS

CVR: 31185386

Kontakt