Ring til os:​

​Telefon: 65 33 13 46      Mobil: 29 16 32 70

​Murerarbejde

​Hos E. Henriksen & Søn ApS tilbyder vi alle former for murerarbejde – lige fra den lille renovering til den store ombygning eller nybyggeri. Vi har mange kunder i særligt Nyborg, Odense og Svendborg.

Vi har mange års brancheerfaring, og det har givet os den viden og ekspertise inden for murerfaget, som gør os i stand til at udføre alle opgavetyper.​

Badeværelser, stalde m.v.

I de tidlige år var det især opførelse og renovering af stalde, som vi gjorde os i, men selvom vi fortsat har en del opgaver inden for landbruget, så er det i dag i højere grad renovering af badeværelser, tilbygning og diverse ombygninger, som vores kunder efterspørger

Vi kan sikre dig en moderne og flot løsning, og uanset om du ønsker et unikt og specielt badeværelse eller en klassisk muret garage, er vi i stand til at imødekomme dine ønsker.

Fag- eller hovedentreprise

Grundet vores store erfaring med alle slags byggeopgaver påtager vi os gerne hovedentreprisen på dit byggeri, ligesom vi også løser opgaver i fagentreprise. Det er helt op til den enkelte kunde, hvilke opgaver I ønsker os til at udføre.

Kontakt os på telefon 65 33 13 46 eller 29 16 32 70 for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud på murerarbejde. Du kan også skrive til os på e-mail e-henriksen@e-henriksen.com.

Har du spørgsmål eller brug for et uforpligtende tilbud?

​Skriv dit navn og nummer og bliv ringet op!

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

​E. Henriksen & Søn ApS

CVR: 31185386

Kontakt