Ring til os:​

​Telefon: 65 33 13 46      Mobil: 29 16 32 70

Betonarbejde til private og erhverv

Er du på udkig efter virksomhed, som kan udføre betonarbejde for både private og erhverv? Hvis du tilmed er bosat i området nær Odense, Svendborg og Nyborg, er E. Henriksen & Søn den helt rette virksomhed for dig. Vi udfører alt i betonarbejde, tilmed i høj kvalitet og til attraktive priser.

Garanti for et professionelt resultat

Vi varetager både industribyggeri og tilbygninger til boliger. Foruden nybyggeri varetager vi ligeledes opgaver, som omhandler renovering af eksisterende betonarbejde, der måske er revnet eller blot trænger til en kærlig hånd.

Vi tillægger kundeservice stor værdi, og lytter derfor altid til kundens ønsker og behov, samt bestræber os på at udføre et arbejde, som lever op til kundernes mange forventninger. Vores medarbejdere er altid veluddannede inden for faget, hvilket ligeledes er din garanti for et godt og holdbart resultat.

Vores kvalitetsudførelse af betonarbejde har gjort, at vi den dag i dag har en bred kundeskare og er meget attraktive på markedet.

Vi bestræber os ligeledes på at levere konkurrencedygtige priser på vores arbejde, så du ikke behøver at betale en formue for et godt resultat.​

Få et tilbud på betonarbejde

Leder du efter den helt rette virksomhed til at varetage betonarbejde ved nybyg af sommerhus eller tilbygning hos din erhvervsvirksomhed? Vi står vi altid klar til at hjælpe dig – både med de store og små opgaver.

Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål til vores ydelser, eller for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon 65 33 13 56 / 29 16 32 70 eller på e-mail e-henriksen@e-henriksen.com.

Har du spørgsmål eller brug for et uforpligtende tilbud?

​Skriv dit navn og nummer og bliv ringet op!

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainformation

​E. Henriksen & Søn ApS

CVR: 31185386

Kontakt